ASSEGURANÇA PÒLISSA D’ ESTALVI

Guardar part del diner és important.

En què consisteix una pòlissa d’estalvi?

Es tracta d’un instrument mitjançant el qual l’asseguradora es compromet a abonar a l’assegurat una quantitat de diners en una data establerta si el beneficiari segueix viu. Com a més d’un instrument d’estalvi, és una assegurança amb cobertura en cas de defunció.

Si no especifiquem diferències i atractius respecte a altres productes bancaris, podem preguntar-nos en què consisteix una assegurança d’estalvi. En aquest cas, una assegurança d’estalvi lliura el capital i l’interès pactat al seu venciment. No es produeixen abonaments d’interessos diaris, però els tipus que s’ofereixen solen ser més atractius que el dels dipòsits bancaris. A diferència d’altres productes d’estalvi com els plans de pensions es garanteix una rendibilitat, que dependrà del tipus d’interès, al venciment del mateix.

Coneix els avantatges de les assegurances d’estalvi

Rendibilitat dels estalvis

 

A través dels nostres Assegurances d’Estalvi podràs garantir-te una rendibilitat futura, independentment de si s’aporta una quantitat periòdica o de manera puntual. En el cas de les aportacions periòdiques, depenent del producte podràs gaudir d’una rendibilitat addicional.

Avantatges Fiscals

 

En contractar els nostres Assegurances d’estalvi gaudiràs de tots els avantatges fiscals que ofereix la normativa vigent.

Àmplia Gama

 

Gràcies a les nostres modalitats d’Assegurances d’Estalvi podràs seleccionar aquell que millor s’ajusti a les teves necessitats. Si estàs pensant estalviar a mig o llarg termini, per al moment de la teva jubilació o per gaudir-ne. T’oferim una solució per a cada situació.