BENVINGUT A LINIA SEGURA

Signatura espanyola dedicada a l’Assessoria d’Assegurances.

COTXES

LLAR

COMERÇ

RESP. CIVIL

VIDA

Tracte 100% professional

Assessorament Individualitzat

Deixi que els nostres assessors estudiïn el seu cas particular i li confeccionen la pòlissa d’assegurances a la seva justa mesura. Com si d’un vestit a mida es tractés. Cal sentir-se bé, còmode, i quan ocorri un sinistre, tranquil, no es durà sorpreses, aquesta vostè en mans de professionals. ! SEGUR !.

¿Amb qui treballem?

Danys estructurals

Linia Segura treballa amb les companyies asseguradores més importants del sector, per poder oferir-li les millors cobertures. Som una corredoria d’assegurances líder en cobertures i serveis. Disposem d’acords exclusius que ens permet oferir avantatges fiscals en Salut, Vida, Cotxe, Moto, i Llar.

 

«LA TEVA SEGURETAT EN BONES MANS»

  • A Linia Segura tenim molts anys d’experiència en la gestió d’assegurances de vida, de salut, de cotxe, de moto, de comerços … Disposem d’una gran varietat d’ofertes en assegurances i cobertures.

  • Oferim la nostra experiència de molts anys en els serveis de Corredoria d’Assegurances i tracte personalitzat i individualitzat als nostres clients perquè es trobin assistits en tot moment des del seu interès de contractar una assegurança, la seva renovació, conservació i actualització de la seva pòlissa.

  • La nostra missió principal és atendre les necessitats dels nostres clients, proveïdors, empleats i accionistes. Diàriament fem possible que Linia Segura aquest present en l’activitat empresarial d’assegurances sent una referència en l’economia de Girona.

Confiança

Aprèn a viure segur

Assegurança de cotxes

Amb interessants bonificacions, protecció jurídica, gestió de sinistres i accés a tallers i tècnics reparadors especialistes.

Assegurances per a comerços

Protegeix al teu comerç i als teus clients amb una assegurança multirisc que cobreix la majoria de perills que puguin produir-se.

Responsabiltat Civil

Orientat a la protecció patrimonial de l’assegurat front a indemnitzacions degudes a tercers en l’exercici de l’activitat empresarial.

Assegurança de salut

Respon a les necessitats de cobertura i adaptant les possibilitats econòmiques dels nostres assegurats i els seus familiars.

Assegurances per la Llar

Diferents modalitats de contractació a través d’una pòlissa amb garanties i prestacions que s’adapten a les necessitats de la seva llar.

Assegurances d'accidents

Individual o col·lectiva, garantint el pagament d’un capital quan l’assegurat pateix un accident amb dues opcions: bàsica o completa.

Assegurances de vida

Diferents modalitats de contractació a curt, mitjà i llarg termini per a gaudir de l’estabilitat econòmica i preveure el futur.

Assegurances d' estalvi

Assegurances de jubilació, plans d’estalvi assegurat, comercialitzats per les companyies d’assegurances i les entitats financeres més importants del país.