ASSEGURANÇA DE VIDA

Les Assegurances de Vida, que Linea Segura li brinda, ofereixen plans de vida a curt, mitjà i llarg termini per a gaudir de l’estabilitat econòmica i preveure el futur.

Modalitats de Contractació

Des Línia Segura oferim quatre tipus de models de contractació per a la seva assegurança de vida

Pòlissa

Amb la pòlissa d’Estalvi podràs escollir entre una àmplia gamma de modalitats, permetent rendibilitzar els estalvis per fer front a imprevistos, constituir un patrimoni per a un fi concret o assolir els teus objectius econòmics a curt, mitjà o llarg termini.

Pensions

Pensions Assegurades constitueix un mètode flexible de previsió econòmica i inversió amb rendibilitat garantida dirigit a totes aquelles persones que desitgin rebre una pensió de jubilació o complementar la de la Seguretat Social, arribat aquest moment.

Rendes

L’assegurança de Rendes és un producte creat per generar la percepció periòdica d’una prestació. Es tracta d’una assegurança de supervivència amb dues opcions: Renda Temporal o Renda Vitalícia.

Risc

Risc és una pòlissa d’assegurança que facilitarà a la teva família poder afrontar el futur sense problemes econòmics. A més, algunes de les seves garanties t’ajudaran en circumstàncies especialment difícils.