Serveis

Assegurances de salut

 

La nostre Assegurança de Salut és una pòlissa de salut modular, de manera que respon de forma òptima a les necessitats de cobertura i les possibilitats econòmiques de cada individu o els seus familiars.

Especialistes

Móduls de Cobertura

Com una alternativa i un complement al nostre servei sanitari, la nostra pòlissa de Salut li garanteix un fàcil accés als serveis i li presta una assistència personalitzada.

Salut Especial Dona

Una assegurança específica per a la dona que vol cobrir l’embaràs i el part amb la millor medicina privada i les més àmplies cobertures, tant per a ella com per al seu nadó.

Salut Completa Familiar

Un pla d’àmbit familiar que ofereix l’assegurança mèdica amb les més completes cobertures en assistència primària, medicina general, pediatria, especialistes, proves diagnòstiques i mitjans de tractament, així com la millor hospitalització mèdica i quirúrgica, sense límits de dies per internament i, per descomptat, llit per a acompanyant. I a més, pel mateix preu, l’Assegurança Salut Dental inclòs.

Salut a l' Hospital

La millor i més selecte Assegurança Mèdica, per a les persones que volen un tracte especial i privat. Persones que desitgen un tractament immediat i individualitzat que resolgui les seves necessitats quirúrgiques i hospitalàries en els més prestigiosos centres hospitalaris i Clíniques Privades de casa nostra.

Salut Dental

L’assegurança mèdica més ajustat del mercat. Amb més de 30 serveis totalment gratuïts. Sense períodes de carència, sense límits d’edat en la seva contractació, sense limitació per preexistències. Per utilitzar des del primer dia en tot el territori nacional. Un gran nombre de Clíniques Dentals concertades garanteixen el servei més ràpid i segur.

Salut Plena Personal

Especialment pensat per a aquelles persones que no necessiten totes les cobertures, com ara embaràs i part o assistència primària. Persones que, per raó d’edat o situacions específiques, només volen disposar de les prestacions més demandades de la Medicina Privada i, això si, al preu més competitiu del mercat i amb l’Assegurança Salut Dental inclòs.

Salut Reemborsament

Segur per a usar amb total llibertat en qualsevol lloc del món. Per rebre l’atenció del Professional o Centre Hospitalari que triï o prefereixi; el que li ofereixi més confiança. Reemborsem el 100% de les despeses en qualsevol país o continent (amb topalls màxims). Per prescindir de topalls, utilitzeu els nostres serveis concertats, i no haurà d’abonar absolutament res. Per a més flexibilitat, pot contractar amb o sense part. I, a més, l’Assegurança Salut Dental amb el quadre concertat.