¿Què es Linia Segura?

Vivienda Linia SeguraLinia Segura és una firma espanyola dedicada a l’Assessoria d’Assegurances amb una llarga i dilatada experiència en el sector.

Disposem dels millors productes de les nostres entitats asseguradores, amb imparcialitat i llibertat que ens permet disposar de diverses alternatives a preus molt competitius.

Assessorament Individualitzat

Seguro de Coche en Linia SeguraDeixi que els nostres assessors estudiïn el seu cas particular i li confeccionen la poliza d’ assegurances a la seva justa mesura.

Com si d’un vestit a mida es tractés. Cal sentir-se bé, còmode, i quan ocorri un sinistre, tranquil, no es durà sorpreses, aquesta vostè en mans de professionals. !SEGUR!

¿Amb qui treballem?

health-savingsLinia Segura treballa amb les companyies asseguradores més importants del sector, per poder oferir-li les millors cobertures.

Som una corredoria d’assegurances líder en cobertures i serveis. Disposem d’acords exclusius que ens permet oferir avantatges fiscals en Salut, Vida, Cotxe, Moto, i Llar.

Seguros de Vida en Linia Segura

Aprendre a viure segur

Assegurançes Linia Segura

En Linia Segura tenim molts anys d’experiència en la gestió d’assegurances de vida, de salut, de cotxe, de moto, de comerços… Disposem d’una gran varietat d’ofertes en assegurances i cobertures.

Serveis i Experiència

En Linia Segura oferim la nostra experiència de molts anys en els serveis de corredoria d’assegurances i tracte personalitzat i individualitzat als nostres clients perquè es trobin assistits en tot moment des del seu interès de contractar una assegurança, la seva renovació, conservació i actualització de la pòlissa.

El nostre Objectiu

La nostra missió principal és atendre les necessitats dels nostres clients, proveïdors, empleats i accionistes. Diàriament fem possible que Linia Segura aquest present en l’activitat empresarial d’assegurances sent una referència en l’economia de Girona

Assegurança de cotxe - Linia Segura

Assegurança de Cotxe

En Linia Segura oferim assegurances individualitzats amb interessants bonificacions, protecció jurídica, gestió de sinistres i accés a tallers i tècnics reparadors especialistes.

Assegurances per a habitatge - Linia Directa

Assegurances per a Habitatge

En Linia Segura disposem de diferents modalitats de contractació a través d’una pòlissa que presenta garanties i prestacions que s’adapten a les necessitats de la seva llar.

Assegurances per a Comerços - Linia Segura

Assegurances per a Comerços

Protegeix al teu comerç i als teus clients amb l´assegurança multirisc de Linia Segura que cobreix la majoria de perills que puguin produir-se en comerços, oficines i tallers.

Segur d'Accidents - Linia Segura

Segur d'Accidents

Una pòlissa de contractació individual o col·lectiva, que garanteix el pagament d’un capital quan l’assegurat pateix un accident amb dues opcions: bàsica o completa.

Assegurança de Responsabilitat Civil - Linia Segura

Responsabilidat Civil

Linia Segura ofereix Assegurances de Responsabilitat Civil orientat a la protecció patrimonial de l’assegurat front a indemnitzacions degudes a tercers en l’exercici de l’activitat empresarial.

Assegurança de Vida - Linia Segura

Assegurança de Vida

En Linia Segura disposem de diverses modalitats de contractació de plans i assegurances de vida a curt, mitjà i llarg termini per a gaudir de l’estabilitat econòmica i preveure el futur.

Assegurances de Salut - Linia Segura

Assegurances de Salut

Una completa assegurança de salut que respon a les necessitats de cobertura i adaptant les possibilitats econòmiques dels nostres assegurats i els seus familiars

Assegurança d'Estalvi - Linia Segura

Assegurança d'Estalvi

Assegurances de jubilació, plans d’estalvi assegurat, comercialitzats per les companyies d’assegurances i les entitats financeres més importants del país.

Tarificador d'assegurança de Cotxe de Línia Segura

Linia Segura - La seva seguretat en bones mansZurich SegurosGrupo Mutua MadrileñaSeguros BilbaoSanitas SegurosReale SegurosOcaso SegurosAllianz SegurosMutua General de Seguros
ARAG SegurosAxa SegurosMutua General de CataluñaMussap SegurosGenerali SegurosDKV SegurosMapfre SegurosDepsa Seguros

! Sol·liciti ara informació sense compromís i dormi tranquil!

Contactar con Linia Segura